Fra 11. til 16. oktober (høstferien) kan du gjøre det du digger aller mest, - fri fra skole og spille (synge) musikk fra du står opp til du legger deg :-) Og det med ungdommer som vil akkurat det samme som deg - hver dag! Kan det bli bedre?

Og, du vil blant annet møte to av Norges beste musikere! Jens Petter Antonsen og André Kassen, musikalsk leder for blant annet marinemusikken i Horten - Lars Erik Gudim, sanger og entertainer og nestor i norsk musikkliv - Inger Lise Rypdal, samt primus motor og storbandleder Ketil Klingberg.  

Siden vi vet at ungdommer ikke liker å stå opp tidlig, så begynner vi klokka 11 hver dag, og holder på til kl. 18! Vi øver fra mandag til fredag, og på lørdag finpusser vi og spiller konsert kl. 16.00.

Vi regner med at det blir rift om plassene, så du må søke om å få være med, og du må sende inn et lydopptak av deg selv. Mulig vi vurderer å ta med noe over standard besetning, det ser vi på underveis.

Vi trenger minst 2 altsaxer, 2 tenorsaxer, 1 barysax, 4 tromboner, 4 trompeter, 1-2 keyboards, gitar, bassgitar, trommesett, 1-2 percussion og 1 sanger. 

PS! Det vil trolig bli nytt fast tilbud om Camp Storband i alle skolens høst,- vinter- og sommerferier.

Demobilde: Løen Storband
Demobilde: Løen Storband


Du vil møte

Ketil Klingberg
Lars Erik Gudim
Inger Lise Rypdal
Jens Petter Antonsen
André Kassen


Lars Erik Gudim er et kjent navn i storband- og orkestersammenheng. Det finnes vel knapt et proft storband eller orkester i dette landet hvor Gudim ikke har vært innom som arrangør, komponist eller bandleder. I det daglige er han ansatt ved marinemusikken i Horten som komponist, arrangør og musikalsk leder. Han er også kapellmester på Norsk Militær Tattoo. Gudim er kjent for sine lekende arrangementer og komposisjoner, og har skrevet for og dirigert blant andre Kringkastningsorkesteret, Symfoniorkesterene i Trondheim, Stavanger og Kristiansand, Bergen Filharmoniske Orkester, Danmarks Radio Big Band, EBU Jazz Orchestra, Oslo Groove Company, Bergen Big Band og samarbeidet med artister som bl.a. Jacob Collier, Dee Dee Bridgewater, Martial Solal, Bill Champlin, Lill Lindfors og Nils Landgren. 

Ketil Klingberg er campleder, både administrativ og musikalsk leder. Det er han du tar kontakt med før campen starter, og han vil også lede endel av storbandøvingene.

Ketil er utdannet ved musikklinjen ved høgskolen i Bergen. Han har vært musikalsk leder siden 18-årsalderen, og er det selv den dag i dag. Han har selv spilt saxofon i storband. Ketil lever og ånder for at unge musikerspirer skal oppleve mestring og glede med musikken, og er opptatt av at publikum skal få KVALITET, - følgelig må det låte BRA av musikerne! Når det låter BRA så er det EKSTRA gøy å spille :-)

Inger Lise Rypdal er en nestor i norsk musikkliv. Hva har hun ikke gjort? Rypdal har spilt og sunget i filmer, på TV, en av Norges første kvinnelige popstjerner, vært vokalist i storband, soulband, deltatt i Melodi Grand Prix, vært på flere musikalske show, og senest nå i høst er hun aktuell med eget show som skal gå flere steder i landet. Rypdal var også med i NRK's «Maskorama», og har vært mentor i NRK's «Stjernekamp.» Hos oss vil Rypdal primært være mentor for sangeren(e) som kommer med på Camp Storband. 

Jens Petter Antonsen er en av Norges fremste profesjonelle trompetister, og spiller blant annet fast for Åge Aleksandersen. Han har spilt i en rekke fantastiske band som Mezzorforte, Chipahua, Madcon, Karpe Diem, og i Jens Wendelboes storband. Han har massiv erfaring med sjangeren, og vil inspirere deg i løpet av uken.

PS! Et lite forbehold må vi ha ift. profesjonelle spilleoppdrag.

André Kassen er en av Norges fremste saxofonister, og er blant annet ansatt som produsent i Sørnorsk Jazzsenter. André er profesjonell musiker, spiller blant annet i Skien Jazzorkester og Aadal, og har spilt med Norges fremste musikere ved en rekke anledninger. Han har jobbet som saxofonlærer ved kulturskolene i Grenland, og ved Universitetet i Agder, der han også har master som utøvende musiker. André vil delta en av dagene. 

Hvordan bli med...


PS! Dette prosjektet utsettes inntil videre. Trolig nytt tilbud sommeren 2022.

Når du melder deg på må du være sikker på at du kan møte alle dager. Vi er lagspillere, og er avhengig av alle sammen. 

Campen koster kr. 3 750,-.

Det er til enhver til frukt tilgjengelig, og det serveres middag og drikke hver dag. I tillegg har vi et sosialt arrangement en av kveldene. 

Aldersgrense for akkurat dette prosjektet er 13 - 20 år, og det vil foregå i Brevik Kulturhus i Porsgrunn. Konserten lørdag vil foregå på samme sted. 

Du melder deg på her. Senest 3 dager etter på meldingsfristens utløp får du beskjed om du har kommet med eller ikke. Trolig tidligere. 

En e-post med et lyd- eller filmopptak der du spiller, sender du til storband@klingberg.no Hvis du sender film, kan det hende fila blir litt tung å sende. Da kan du sende fila di til oss her: www.wetransfer.com Husk å skrive hvem du er når du sender inn :-)

Påmeldingsfristen er søndag 19. september 2021. 

Lurer du på noe, kan du ta kontakt med Ketil Klingberg:

E-post: storband@klingberg.no / Mobil: 906 43 544 

PS! Søk om økonomisk støtte fra korpset e.l. der du spiller. Kanskje de har mulighet for å bidra litt?